Female Entrepreneurship, Financial Frictions and Capital Misallocation in the US - Morazzoni, Marta
Vplyv rodového rozdielu v prístupe k úverom na podnikanie v USA. Zistenie, že ženy podnikateľky častejšie čelia zamietnutiu svojich žiadostí o úver. Snaha o odstránenie rodového rozdielu vo financovaní podnikania.