A Multifaceted Perspective on Trust amid Students: from the Individual to the Institutional Level - Cotîrleț, Paul Claudiu
Dôvera ako dôležitý činiteľ pri mienkotvorbe medzi študentmi, kolegami, rodinnými príslušníkmi či inštitúciami. Výsledky ukázali, že dôvera môže byť ovplyvnená pohlavím. Okrem toho existuje významné prepojenie medzi ľuďmi s vysokou mierou dôvery v inštitúciách a u zástupcov inštitúcií.