Dodržiavanie maastrichtských konvergenčných kritérií členských štátov EÚ na pozadí súčasných kríz - Harakaľová, Ľubica, 1963-
Analýza situácie v členských štátoch EÚ v dodržiavaní maastrichtských konvergenčných kritéri v období COVID-19. Maastrichtské kritériá - verejný dlh a verejný deficit. Pakt stability a rastu v súčasnosti a dodržiavanie kritéria stability verejných financií v Slovenskej republike.