Intergenerational Mobility Begins Before Birth - Seshadri, Ananth
Problematika plánovaného rodičovstva v USA. Endogénne plánované rodičovstvo a znižovanie medzigeneračnej mobility. Rozdiely v nákladoch na plánované rodičovstvo a ich vplyv na medzigeneračné pretrvávanie ekonomického postavenia a príjmovú nerovnosť.