Komparatívne výhody vo vývoze Tureckej republiky - Jančovič, Peter, 1995-
Komoditné skupiny, pri ktorých vývoze dosahuje Turecká republika najvyššie komparatívne výhody. Zmeny v medzinárodnej špecializácie ekonomiky v období rokov 1995-2020. Výsledky Lafayovho indexu medzinárodnej špecializácie s využitím údajov o komoditnej štruktúre zahraničného obchodu na trojmiestnej úrovni Štandardnej medzinárodnej obchodnej klasifikácie.