Kvantitatívny a kvalitatívny výskum v politických vedách - Karas, Martin, 1991-
Metodologické paradigmy v politických vedách. Základné charakteristiky kvalitatívneho a kvantitatívneho výskumu v spoločenských vedách a kritické vyhodnotenie ich aplikácie v politických odboroch. Problémy kvantitatívnych a kvalitatívnych prístupov.