Determinants of Futures Price Volatility: a Study of Agricultural Market - Amit, Singh
Identifikácia determinantov volatility cien na termínovom trhu. Skúmanie ôsmich najlikvidnejších poľnohospodárskych komodít na základe objemu obchodov a otvoreného záujmu na danom trhu.