Vliv sociálního prostředí na seberealizaci dospívající mládeže - Tůma, Jiří
Zistenie vplyvu sociálneho prostredia na sebarealizáciu u dospievajúcej mládeže. Spôsob trávenia voľného času. Účel využívania internetu.