COVID-19 Travel Certificates: Balancing the Freedom of Movement and Protection of Public Health - Sancin, Vasilka
Zavedenie cestovných certifikátov v súvislosti s pandémiou COVID-19. Analýza zlučiteľnosti takýchto osvedčení na účely cestovania s medzinárodne chránenými ľudskými právami, najmä s právom na slobodu pohybu. Ochrana verejného zdravia ako legitímny cieľ obmedzenia slobody pohybu.