Employment Potential Value of Older People in the Countries of European Union 28 - Bartek, Jozef
Využívanie potenciálu zamestnanosti starších ľudí na trhu práce v krajinách EÚ 28. Faktory, ktoré majú kľúčovú úlohu pri využívaní potenciálu zamestnanosti starších ľudí na trhu práce - zamestnanosť, zdravie, blahobyt a vzdelávanie.