The Importance and Implementation of Information and Communication Technologies - Bašová, Alena, 1961-
Implementácia informačných a komunikačných technológií (IKT) v podnikoch a jej významný vplyv na hospodársky rast a pokrok spoločnosti ako celku. Potreba zavádzania inovácií, digitalizácie a nových pokrokových technológií do rýchlo sa rozvíjajúcich podnikov. Posúdenie používania IKT v slovenskom priemyselnom sektore, ako aj implementácia IKT do výrobných procesov. Big Data a Cloud computing.