Psychological Aspects of Political Choices: Focus on Cognition, Decision-Making Styles, and Emotions in Voting Behaviour - Viteková, Lucia
Problematika volebného správania. Vplyv emócií vo volebnom správaní. Význam vybraných kognitívnych faktorov, štýlov rozhodovania a emocionálnych faktorov pri volebnom rozhodovaní a správaní u voličov s odlišnými politickými preferenciami a u voličov konkrétnych slovenských politických strán.