Hlavním posláním DeFi nejsou nové typy finančních služeb - Mikulčík, Ondřej
Decentralizované financie (DeFi) a ich využitie. Typy kryptomenových peňaženiek - tzv. studené peňaženky (cold wallets) a horúce peňaženky (hot wallets). Kryptomenové peňaženky, tokeny, blockchain. Decentralizované burzy, decentralizované poisťovacie produkty a decentralizované trhovisko.