Vymožiteľnosť politickej zodpovednosti v prípade korupčného konania na slovenskej politickej scéne - Meričková Mikušová, Beáta
Teoretické východiská vnímania korupčného konania. Politická zodpovednosť v kontexte právneho štátu. Typológia protikorupčnej politiky a vyvodenie politickej zodpovednosti v sledovaných volebných obdobiach. Vymožiteľnosť právnej zodpovednosti za korupčné správanie voči verejným činiteľom na politickej scéne Slovenska počas volebných období od roku 1994 do roku 2020.