Digitalization in Higher Education Institutions: the Case of Selcuk University and Matej Bel University - Kurnaz, Seda Çankaya
COVID-19 a urýchlenie digitálnej transformácie vo vysokoškolskom vzdelávaní a intenzívne prijímanie nových technológií. Analýza, ako vnímajú digitalizáciu svojej univerzity študenti na Univerzite Mateja Bela a na Selçuk Univerzite. Výzvy a výhody digitalizácie z pohľadu študentov a z pohľadu univerzít.