[Bohdan Ulašin: Lexikológia španielskeho jazyka] - Spišiaková, Mária, 1973-
Recenzia vysokoškolskej učebnice z vydavateteľstva Univerzity Komenského s cieľom ponúknuť celostný pohľad na lexikológiu španielskeho jazyka.