Contrasting Fortunes of European Leaders Attempting to Use the T-Form of Address in Public During State Visits - Vazanova, Marina, 1976-
Skúmanie využitia T a V foriem komunikácie v ruštine. Vysvetľujú sa historické a psychologické dôvody, prečo sa Rusi obávajú T formy komunikácie. Príklady európskych lídrov a ich výber rôznych foriem oslovení. Reakcia ruských médií.