A Parallelization of Instance Methods of a .NET Application That Search for Required Structured Data Stored in a Skip List - Košťál, Igor, 1962-
Preskakovaný zoznam ako pamäťovo efektívnejšia verzia jednoúrovňového prepojeného zoznamu, keďže vyhľadávanie požadovaných dátových prvkov v preskakovanom zozname je efektívnejšie ako v jednoúrovňovom prepojenom zozname, pretože umožňuje v ňom preskočiť na hľadaný prvok. Vytvorenie C# .NET aplikácie, ktorá používa preskakovaný zoznam so štruktúrovanými údajmi vo svojich dátových prvkoch. Aplikácia dokáže vykonávať vyhľadávacie operácie v týchto dátových prvkoch pomocou sériových, vláknových a paralelizovaných inštančných metód a zároveň dokáže merať časy vykonávania jednotlivých metód. Porovnanie časov pre skúmanie efektívnosti vykonávania paralelizovaných inštančných metód objektu aplikácie .NET v porovnaní s vláknovými a sériovými inštančnými metódami toho istého objektu.