Evaluation of Public Support for Universities: Factors Influencing the Success of Research Projects in Slovakia - Némethová, Valéria, 1987-
Analýza podpory univerzít v podmienkach SR v súvislosti s financovaním z vedeckých grantových agentúr. Hodnotenie projektov podľa vedných odborov. Identifikácia faktorov, ktoré ovplyvňujú kvalitu a nižšiu kvalitu publikácií podporených akademikov.