Fond na podporu vzdelávania - zmeny - Trizuliak, Tibor
Rozšírenie pôsobnosti Fondu na podporu vzdelávania o ďalšie činnosti súvisiace s poskytovaním finančných prostriedkov fondom, pričom sa zaviedla popri existujúcej možnosti poskytovania pôžičiek možnosť poskytovania iných foriem finančných prostriedkov. Orgány fondu - rada fondu, riaditeľ fondu a dozorná rada. Zdroje fondu.