Mladiství zamestnanci - Mrukviová Tomiová, Sandra
Mladiství zamestnanci sú jednou zo skupín zamestnancov, ktorým Zákonník práce poskytuje osobitnú ochranu, čo pre zamestnávateľa predstavuje zvýšený rozsah povinností. Povinnosť zamestnávateľa viesť evidenciu mladistvých zamestnancov. Zoznam prác a pracovísk zakázaných mladistvým zamestnancom.