Náhrada škody - Kubíková, Jana
Práva a povinnosti zamestnancov a zamestnávateľov a prevencia pred vznikom škody. Pracovnoprávna zodpovednosť za škodu. Zodpovednosť zamestnanca za schodok na zverených hodnotách, zodpovednosť zamestnanca za stratu zverených predmetov. Zodpovednosť zamestnávateľa za škodu na odložených veciach a všeobecná zodpovednosť zamestnávateľa za škodu.