[Lukáš Cíbik: Theory and Practice of Public Budgets] - Mura, Ladislav, 1979-
Recenzia na vedeckú monografiu Teória a prax verejných rozpočtov. Vedecká monografia prepája teoretické znalosti z oblasti verejných financií, verejnej ekonomiky a verejných rozpočtov a reflektuje ich vybrané praktické dimenzie v krajinách EÚ a na Slovensku.