Zmeny v daňovom bonuse platné pre rok 2022 - Brnová, Miroslava
Zmeny v daňovom bonuse s názornými príkladmi. Podmienky platné pre vyplatenie daňového bonusu, ktoré sa aj po zmene § 33 a nadväzujúcich ustanovení v zákone o dani z príjmov od 1. 7. 2022 nemenia: vyživované dieťa, uplatnenie daňového bonusu a preukazovanie nároku na daňový bonus. Podmienky a výška daňového bonusu pre rok 2022: úpravy platné do 30. 6. 2022, úpravy schválené od 1. 7. 2022 a možnosť výberu výhodnejšej úpravy v roku 2022.