Influence of English in Learning Russian as a Second Foreign Language in the Slavic Audience - Markova, Elena Michajlovna, 1960-
Skúmanie vplynu angličtiny na učenie sa ruštiny ako druhého cudzieho jazyka. Identifikovanie oblastí, kde dochádza k najsilnejšiemu vplyvu oboch jazykov. Výskum sa zaoberá troma jazykmi: slovenčinou, ruštinou a angličtinou. Použitie analytických, komparatívnych a pozorovacích metód.