Operational Risk of Accounting Digitalization - Vlčko, Ján, 1988-
Aplikácia v organizáciách možnosti využívania digitálnych dokumentov vo svojich každodenných účtovných operáciách. Právne riziká digitalizácie účtovníctva na Slovensku. Výhody digitalizácie účtovných dokladov.