Consumer Ethnocentrism in Slovakia: A Literature Review - Korytinová, Kristína, 1995-
Článok sa zaoberá konzumným etnocentrizmom na Slovensku. Cieľom prezentovaného článku je prezentácia a systematizácia dostupných vedeckých prác zameraných na konzumný etnocentrizmus v podmienkach Slovenska, ako aj skúmanie miery konzumného etnocentrizmu v čase.