Európska charta miestnej samosprávy - normatívny dokument medzinárodného práva - Kráľová, Viktória
Európska charta miestnej samosprávy ako významný dokument medzinárodného práva. Právna úprava. Vysvetlenie pojmu. Komplexný výklad článkov prvej časti danej charty. Hmotnoprávne ustanovenia.