Environmental Strategy and Firm Performance: A New Methodological Proposal - Arbelo-Pérez, Marta
Predstavenie nového rámca pre hodnotenie vzťahu medzi environmentálnymi stratégiami a výkonnosťou firmy. Vplyv environmentálnych stratégií na výkonnosť firmy.