Vplyv použitia webkamier na strane študentov v procese synchrónnej online výučby - Kopaničová, Janka, 1979-
Zámerom online výučby je dosahovať porovnateľné výsledky s prezenčnou výučbou, použitím iných nástrojov. Pozitívny efekt použitia webkamier pri online výučbe na zapamätanie učiva a interakciu študentov.