Estimates of Future Industrial Development in the Context of Company Size - Povolná, Lucie
Význam informácií v trhovej ekonomike. Predpovedanie dopytu na trhu. Odhady budúceho ekonomického vývoja. Rozdelenie firiem do veľkostných skupín. Vplyv veľkosti firmy na budúce aktivity firmy. Vplyv cyklických ekonomických zmien na firmy. Malé a stredné podniky.