Problémy absolventov vysokých škôl pri hľadaní práce - Filčák, Tomáš
Hľadanie práce nie je vždy pre absolventov jednoduché a bezproblémové. Absolventi sa stretávajú s rozličnými bariérami a diskrimináciou.