Snažíme se pomáhat klientům k úspěchu - Toman, Pavel
Rozhovor s Jakubom Tomšovským, obchodným riaditeľom DHL Express CZ, o treťom roku zložitého obdobia, súvisiaceho s pandémiou covid-19 a vojnou na Ukrajine.