Inovace Gebrüder Weiss na centrále Jeneč - Hubička, Filip
Gebrüder Weiss je najstaršou svetovou logistickou spoločnosťou. Po páde železnej opony expandovala z rodného Rakúska do strednej a východnej Európy. V roku 2012 sa presťahovala z prenajatého areálu v Rudné pri Prahe do vlastného v Jenči. Na prevoz a manipuláciu s nebezpečnými látkami využíva najmodernejšie technológie, vrátane prediktívneho nástroja Transmetrics.