Dlhodobý majetok z hľadiska účtovníctva a rozpočtovníctva v roku 2022 (2. časť) - Urbanová, Terézia
Účtovanie v účtovných skupinách 01 - Dlhodobý nehmotný majetok, 02 - Dlhodobý hmotný majetok odpisovaný a 03 - Dlhodobý majetok neodpisovaný.