Neželané praktiky na pracovisku - Kočiš, Juraj
Negatívne protispoločenké javy, ku ktorým dochádza na pracovisku v rámci pracovnoprávnych vzťahov. Najčastejšie typy a prejavy protispoločenského konania na pracovisku so zameraním na neželané praktiky, ako sú šikanovanie, mobbing, bossing, staffing, stalking a obťažovanie. Popis všeobecnej, ako aj právnej charakteristiky týchto praktík v nádväznosti na uvedené. Základné právne prostriedky ochrany pre obete takéhoto správania.