Price Efficiency, Bubbles, Crashes and Crash Risk: Evidence from Chinese Stock Market - Usman, Muhammad
Riziko pádu ceny akcií a finančné bubliny. Transparentnosť informácií vo firmách. Predvídateľnosť návratnosti cien akcií s informačnou asymetriou. Vplyv hromadenia zlých správ na efektívnosť cien. Predpovedanie finančných bublín a pádov.