Náklady a financovanie sporov z porušenia súťažného práva - Macko, Richard
Kategórie nákladov a finančných rizík, s ktorými sa strany pravdepodobne stretnú pri sporoch o náhradu škody spôsobenej porušením súťažného práva vedených na súdoch v SR. Porovnanie situácií, v ktorých sa môžu strany sporu ocitnúť z hľadiska nákladov a procesnej stratégie protistrany. Spôsoby minimalizácie nákladov.