Vymezovaní ekonomických jednotek ze strany soutěžního úřadu - příliš velká kružnice? - Petr, Michal
Vymedzenie pravidiel, podľa ktorých je v jednotnej praxi v konkrétnych prípadoch vymedzená ekonomická jednotka. Porovnanie s praxou Úradu pre ochranu hospodárskej súťaže.