Subsidised Start-Ups for the Unemployed in Less Developed Region: Effects Behind Efficiency - Šipikal, Miroslav, 1976-
Podpora samostatnej zárobkovej činnosti na Slovensku. Výhody a nevýhody start-upov. Motívy využitia podpory zo start-upov a začatia podnikania. Sebaponímaná spokojnosť ako samostatne zárobkovo činná osoba.