Stravovanie zamestnancov od 1. septembra 2022 - Hrtánek, Ladislav
Právna úprava poskytovania stravovania zamestnancom. Poskytovanie finančného príspevku zamestnancovi na stravovanie. Suma finančného príspevku na stravovanie zamestnanca. Základná náhrada za používanie cestných motorových vozidiel.