Independently Operated Coworking Spaces and the Effects of the COVID-19 Pandemic - Micek, Grzegorz
Zdieľanie znalostí v coworkingových priestoroch je kľúčové. Pred pandémiou sa zvykli znalosti prednášať v heirarchickej štruktúre z vedúcich na podriadených prostredníctvom kontaktu zoči-voči. V priebehu pandémie sa znalosti presúvajú pomocou virtuálnych foriem. Usporiadávanie rozličných podujatí umožňuje naberať znalosti z vonkajšieho sveta a je pre coworkingových pracovníkov prínosné, formovaním malých skupiniek, kde prebieha interakcia znalostí.