Okamžité skončenie pracovného pomeru - Hrtánek, Ladislav
Prípady, v ktorých môže zamestnávateľ so zamestnancom okamžite skončiť pracovný pomer. Lehoty pre okamžité skončenie pracovného pomeru zamestnávateľom. Porušenie pracovného poriadku a porušenie pracovnej disciplíny. Okamžité skončenie pracovného pomeru zamestnancom.