Presahy zákona o odpadoch a vodného zákona - Šimurka, Peter
Odpad a odpadová voda podľa zákona č. 79/2015 Z. z. o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z.n.p., ako aj podľa zákona č. 364/2004 Z. z. o vodách a o zmene zákonov SNR č. 372/1990 Zb. o priestupkoch v znení neskorších predpisov a z toho vpylývajúcich presahov.