Cirkulárne verejné obstarávanie a enviromentáolne dopady - Slobodníková, Miriam
Cirkulárne verejné obstarávanie využívaním zeleného verejného obstarávania s enviromentálnymi dopadmi, ktoré zo sebou môže priniesť.