Vysokozdvižné vozíky rýchlo obslúžia aj vysoké regály - Vampulová, Martina
S rastúcimi požiadavkami na maximalizáciu využitia skladových plôch a priestorov majú výrobcovia a VNA vozíkov rastúci dopyt po vysokozdvižných vozíkoch. Využitie manipulačnej techniky, vhodnej na prácu v užších uličkách a veľkých výškach.