Výstvba parkov na zelenej lúke sa stále vyplatí - Szmrecsányi, Tomáš
Napriek rastu nákladov na výstavbu greenfieldov sa greenfieldy viac oplatia, než revitalizácia brownfieldov. Na Slovensku je stále dostatok priestorov pre výstavbu greenfieldov v porovnaní so susedným Českom.