The Impact of the Fourth Industrial Revolution on Planning and Control Processes in Industrial Enterprises in Slovakia - Puhovichová, Diana, 1994-
Preskúmanie vplyvu Industry 4.0 v rámci plánovacích a riadiacich procesov v priemyselných podnikoch pôsobiacich v SR a tiež poskytnutie prehľadu o príležitostiach a hrozbách, ako aj o stupni implementácie kľúčových technológií tvoriacich koncept Industry 4.0, ktoré spôsobujú zmeny a nové trendy v skúmaných oblastiach.