Vládne opatrenia na zlepšenie podnikateľského prostredia - "kilečko 2" - Hmírová, Lenka
Druhý balík opatrení na zlepšenie podnikateľského prostredia, tzv. "kilečko 2", schválila Národná rada SR zákonom č. 249/2022 Z. z. zo 16. júna 2022, ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony v súvislosti so zlepšovaním podnikateľského prostredia.