Stravovanie zamestnancov - Švaňová, Martina
Zamestnávateľ je povinný zamestnancom poskytovať stravovanie vo všetkých zmenách v súlade so zásadami správnej výživy, a to priamo na pracoviskách, či v ich blízkosti, keď sú splnené určité podmienky. Zamestnávateľ ich posudzuje prostredníctvom poverenej osoby, ktorou je zväčša mzdový účtovník, či personalista.